Tíz évig nem voltam s.ggfej, most hibáztam - magyarázkodik a repülőről leszállított színész

Comic-Con International 2016 - "Arrow" Press Line GettyImageRank1 Celebrities topics topix bestof toppics toppix Vertical
SAN DIEGO, CA - JULY 23: Actor Stephen Amell attends "Arrow" Press Line during Comic-Con International 2016 at Hilton Bayfront on July 23, 2016 in San Diego, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Stephen Amell a saját szemszögéből is elmondta, hogy mi történt júniusban, amikor leszállították egy Austinból Los Angelesbe tartó repülőgépről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, A zöld íjász egykori címszereplője, Stephen Amell addig ordibált a feleségével egy repülőgépen, hogy leszállították, a kiindulási reptéren, Austinban kellett maradnia. Az eset júniusban történt, a színész most mesélt róla az Inside of You című podcastban.

Stephen Amell Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

"Ami történt, az nagyon egyszerű: túl sokat ittam, és azt nyilvános helyen tettem. Aztán felszálltam egy repülőre" – mondta. Azzal folytatta, hogy már a repülőtéren felhúzta magát valamin, és utána csak ki akarta adni a dühét, a feleségének köze nem volt az egészhez.

"Nem egy veszekedés volt, abban két embernek kell részt vennie. A feleségem pedig egész idő alatt csak egyetlen dolgot mondott, mégpedig azt, hogy ha nem fogom vissza magam, le fognak szállítani a repülőgépről... Száz százalékban az én hibám volt. Tíz évig nem voltam s*ggfej a nyilvánosság előtt, most sikerült" – magyarázta.