Egy busz akarta letarolni Berki Mazsit

berki mazsi
Vágólapra másolva!
Egy közúti incidens főszereplője lett Berki Krisztián terhes felesége. Elmondása szerint egy buszos le akarta tarolni, miután egy alsórendű útról kikanyarodott elé.
Vágólapra másolva!

Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi. A főúthoz érve alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban éppen bent állt az egyik helyi járat.

A Bors cikke szerint Mazsi úgy ítélte meg, hogy van elég ideje kijönni, mivel a busz még bent állt a megállóban, ezért kikanyarodott. Közben azonban a busz is elindult, de nagyon lassan, így Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt.

A nő ez után meg is köszönte a buszsofőrnek az előzékenységét, ami azonban ezután jött, arra vélhetően a nő nem volt felkészülve.

Berki Mazsi Forrás: Instagram/Berki Renáta

– Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt, és elkezdett dudálni, le akart tarolni.

– mondta a lapnak Berki Mazsi.

Berki Krisztián felesége azt is hozzátette, hogy az esetet kikéri magának, és nem értette, hogy engedhet meg magának ilyet egy buszsofőr.

– Annak idején egy másik buszos is az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította – utalt Mazsi férje korábbi büntetőfékezéses esetére.

Berki Krisztián 2018 márciusában került konfliktusba egy helyi járat sofőrjével egy záróvonalas előzés után. Kölcsönös dudálás és mutogatás után a celeb erre intenzív fékezésbe kezdett, a busz pedig nem tudott elég gyorsan megállni, és összeütköztek.