Kanye West egyik új számában a magánéletéről is vallott, és nagyon úgy hangzik, mintha megcsalta volna Kim Kardashiant két gyerek után.

Kanye West rég várt, rekordokat döntögető albumán, a Dondán van legalább egy személyes ihletésű szám is, a Hurricane-ben ugyanis a saját életéről rappel a sztár:

Nemcsak név szerint említi Kimet, de szóba kerül például egy kaliforniai villa is, amelyre hatvan millió dollárt költött, de sosem vált az otthonává: ez a Kim Kardashiannel közös házuk, amely az Architectural Digest magazinban is megjelent, nem véletlen, hogy West még a kiadvány címét is becsempészte a szövegbe.

Talán érdekesebb azonban az előtte lévő rész, ahol az életéről elmélkedik, magyarul nagyjából így hangzik: "Itt játszom, hogy túl gazdag vagyok / Itt nyomulok egy új csajjal / És tudom, mi az igazság / Még mindig játszom két gyerek után / Túl sok a megemészteni való, ha az életed állandó mozgásban van". Vagyis nagyon úgy tűnik, mintha arról szövegelne, hogy két gyerek után megcsalta híres feleségét. 

Kim Kardashian és Kanye WestForrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A People gyanúját a sztárpár egyik ismerőse erősítette meg, a magazinnak elmondta, hogy West dala valóban vallomás, a szöveggel bocsánatot kér, és egyben a felelősséget is vállalja a tetteiért.