Többen vannak a magyar sztárok között, akik korábban nagyobb melleket csináltattak, majd később megbánták, és akadnak köztük olyanok is, akiknél nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma állt a döntés hátterében. Horváth Éva az akkori párja miatt csináltatott hatalmas melleket, de már a műtőasztalon is voltak kétségei, mint ahogy az ismert DJ, Nia is csak a barátja miatt feküdt kés alá - nála még orvosi műhiba és nagy fájdalom is nehezítette a dolgot. Mutatjuk, hogy kik azok a magyar sztárok, akik megbánták a mellnagyobbítást.

Horváth Éva

Horváth Évát egykori párja bírta rá a plasztikai műtétre, amit azóta is élete egyik legnagyobb hibájának tart, és nagyon megbánta, hogy igent mondott. 

Forrás: Horváth Éva/Instagram

"A mellembe rakattam annak idején implantátumot, ami életem legnagyobb hibája volt. Azóta bánom. Amúgy sem voltak kis melleim, most pedig a szoptatás után még nagyobbak lettek. Teljesen szép volt előtte is, ez egy nyomás volt. Nem is én, hanem a párom szerette volna nagyon, hogy nagyobb melleim legyenek, és én akkor belementem. (...) Már akkor is úgy rettegtem tőle, hogy felálltam a műtőasztalról, annyira nem voltam biztos magamban. Azóta ki merem mondani, életem legrosszabb döntése volt" - mesélte nemrég egy tévéműsorban.

Polgár Krisztina

Az egykori szépségkirálynő néhány évvel a műtét után megbánta, hogy a plasztika mellett döntött, ugyanis a beültetés után több egészségügyi problémája jött elő a rendszeres fejfájástól a bőrproblémákon át az pajzsmirigygondokig, sőt, ételintolerancia, hányinger és reflux is jelentkezett nála. 

Élveztem az új külsőmet, nem is gondoltam arra, hogy összefüggésben lehet a folyamatosan fellépő egészségügyi problémáimmal. Miután már MINDEN specialista látott és senki nem értette, mi lehet a baj, kezdtem feladni. Aztán az endokrinológus megkérdezte, hogy hallottam-e már a Breast Implant Illnessről... Valamint a barátnőm is rákérdezett, hogy hallottam-e arról, hogy miket tud csinálni az implant (fajtától függetlenül)... Ez volt a pont, ahol elkezdtem beleásni magam a témába. Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba" - írta a bejegyzésében, a döntésének okát pedig képekkel is illusztrálta.

Vámos Erika

A műsorvezető egy nagyobb fogyás után döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja melleit, és bár egy kisebb méretre esett a választása, ezt is gyorsan megbánta. 

Forrás:Facebook/Vámos Erika

Igazából már az első nap megbántam. Hónapok teltek el úgy, hogy fürdés közben nem néztem meg magam. Próbáltam úgy túl lenni a zuhanyzáson, hogy ne lássam azt a helyet, ahova ez a műagyag darab belém került, és ez a viszony nem változott később sem. Ezt a hét évet egy XS-es sportmelltartóban töltöttem, kvázi leszorítottam a mellemet. Mindig pólókban voltam, nem viseltem dekoltált ruhát" - mesélte.