Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő többször csináltatta nagyobbra a melleit, majd később megbánta, és kiszedette a hatalmas implantátumokat. A negyedik műtétje óta sokkal könnyebben mozog, jobban alszik, és elégedettebb a külsejével.

Vitathatatlanul jó döntést hoztam, hogy vállaltam ezt a műtétet. Könnyebbek a hétköznapjaim, a munkám vagy bármely tevékenységem közben végre nem zavarnak a nagy mellek" - mesélte nem sokkal a beavatkozás után, és külön kiemelte, hogy a műtét óta az önbizalma is nagyobb, mivel sokkal vékonyabbnak tűnik.

Nia

A szexi DJ néhány éve mesélt arról, hogy a szépészeti beavatkozásból rémálom lett, ugyanis elmondása szerint orvosi műhiba történt, túl széles implantátumot tettek be neki, amitől felszakadt a mellizma.

Nagyon csúnyán nézett ki a műtét után két-három hónappal. Torzult az implantátum és a cicim is. Elmozdult egymás mellől a szilikon, és volt egy lyuk, amit szabad szemmel is látni lehetett, mert pont a dekoltázsrészen volt" - mesélte Nia, aki nagyon megijedt.

Végül felkeresett egy másik orvost, és helyreállító műtéten esett át, de komoly fájdalmai voltak, és nagyon megbánta, hogy akkori párja miatt vállalta az implantátumot.

Szűcs Judith

Az énekesnő 2010-ben cseréltette ki az első implantátumát egy kisebbre, mivel nem érezte jól magát a bőrében. "A végeredmény nagyon nem tetszett, és kényelmetlen is volt" - árulta el.

Fotó: Szűcs Judith

A méreten felüli mell egyébként rendkívül kényelmetlen, fáj tőle az ember háta és válla is. Egészségtelen. Boldogabb az élet kisebb mellel, és ezzel is nőiesnek tartom magam. Ráadásul látszik rajtam, hogy jobban érzem magam a bőrömben, amit a férfiak is észrevesznek, és értékelik" - mondta