Fül-orr-gégészeti műtéten esett át a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch. A beavatkozás jól sikerült, az orvosok már haza is engedték a kórházból.

Pár éve az orvosok egy polipot fedeztek fel a TV2 sztárjának arcüregében, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, műtét mellett döntöttek a szakemberek. A csomó még nem volt nagy, ezért szerencsére nem kellett megvágni az egykori szépségkirálynő arcát, és endoszkóp segítségével távolították el a jóindulatú daganatot. A fül-orr-gégészeti rutinműtét során Sydney-t altatták, és minden a legnagyobb rendben zajlott.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

"A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot. Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal és nálam sem volt újkeletű, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. Az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál" -  mondta a Borsnak Sydney, akinek a műtét után egy éjszakát kellett a kórházban töltenie, de már otthonában gyógyul, saját bevallása szerint "egy marék fájdalomcsillapítóval" indították útnak.