A Sztárban Sztár leszek! nemcsak a képernyőn, hanem online is óriásit robbantott első két előválogató adásával! Szeptember 6-án a TV2 Play megdöntötte saját rekordját: az egyedi felhasználók (RU) száma 450.000 fölé nőtt, az oldalmegtekintések (PV) száma több, mint 1.100.000 volt, a videómegtekintések száma pedig hajszál híján elérte a 700.000-et. Ilyen magas videóindítási értéket (699.720) még soha nem hozott a TV2 Csoport online felülete, így a legmagasabb számokat hozta versenytársaival szemben szeptember 6-án.

Nem csupán a TV2 Play, a Sztárban Sztár leszek! online platformja is rekordot döntött a hétfői napon 567.109 videó indítással (VV). Ilyen magas értéket még egyetlen műsor sem ért el a TV2 Csoport online felületein eddig! A műsor hivatalos weboldalán rengeteg látogató nézte vissza a teljes adásokat, kivágott adásrészleteket és az exkluzív, csak a TV2 Play-en látható Sztárban Sztár leszek! extra tartalmakat.

Sztárban sztár leszektv2

A TV2 Play február 14-i indulása óta egyre népszerűbb a felhasználó körében, rengetegen nézik vissza a TV2 Csoport sorozatait, filmjeit és saját gyártású műsorait a felületen. Augusztus végétől a TV2 Play már mobilapplikáción is elérhető, a pár nappal ezelőtt, a hosszú tartalmakat (sorozatok, filmek, teljes adások) érintő kötelező regisztráció után pedig már több mint 100.000-en regisztráltak a platformra.

Majka és Tóth Gabi civakodása: