Most dől el, börtönbe megy-e VV Aurelio

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Emberrablás miatt áll ma a Szegedi Ítélőtábla elé az egykori VV-győztes, Aurelio Caversaccio.
Vágólapra másolva!

Legutóbb idén júniusban folytatódott a VV Aurelióként ismert celeb büntetőpere: a jogi képviselője akkor indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére.

VV Aurelio Forrás: Instagram, Aurelio

Ma viszont véget érhet Aurelio hosszú ideje húzódó bírósági ügye: szerda reggel a Szegedi Ítélőtáblára érkezett a Való Világ korábbi győztese, hogy másodfokú ítélet szülessen emberrablási ügyében - írta a Blikk. Aurelio, a másik vádlott, illetve a szakértők már reggel a helyszínen voltak, a realityceleb idegesen telefonált az utcán, tudván, hogy ma pont kerülhet a közel négy éve húzódó ügy végére.

Ügyvédével együtt a tárgyalóterem előtt várakoztak,

valószínűleg az utolsó szó jogán való felszólalását egyeztették. Utána a szakértői véleményekkel kezdődik a tárgyalás: egy általános orvosszakértő, illetve pszichológus is megjelent, de Aurelio ügyvédje szerint pszichiáter szakértő meghallgatása is szükséges, ám az orvos nem vesz részt a mai tárgyaláson betegség miatt - írta a lap.

Az ügy előzményeiről a cikk alatt olvashat.