Tévés díjat nyert a Mintaapák, az Exatlon és a Farm VIP

Mintaapák
Vágólapra másolva!
A női műsorvezetők között Ördög Nóra kapta a legtöbb voksot, a 2020-as tévéshow-k legjobb zsűritagja pedig Bereczki Zoltán (Sztárban sztár) lett a Gundel Takács Gábor vezette gálán. 
Vágólapra másolva!

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeket. 2021-ben összesen tizenkét kategóriában hirdettek győztest: díjat adtak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, talkshow, heti sorozat, napi sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában. A kategóriák győzteseit a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdették ki szeptember 8-án.

Forrás: Origo

A járványhelyzet miatt a tavaszi díjátadót a szervezők átrakták szeptemberre, de a produkcióknál a 2020-as teljesítmény számított. A vetélkedők között az Exatlon nyert, annak is a második évadja, amelynek jó részét részleges kijárási tilalom mellett kellett felvenni Dominikán, az első hullám alatt (megrázó történeteket erről itt olvashat). A reality kategóriában egy tavalyi, de akkor újnak számító műsor, a TV2-n futó Farm VIP nyert, ezt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt vezették. A Mintaapák is kapott díjat, a legjobb napi sorozatnak bizonyult.

A női műsorvezetők között Ördög Nóra (TV2, Újratervezés) nyert, ő épp ma volt 40 éves, a családjával volt, őt telefonon kapcsolták. A legjobb, legeredetibb zsűritagnak Bereczki Zoltán bizonyult (TV2, Sztárban sztár.) A fentiek mellett kapott díjat az Álarcos énekes, a DTK: Elviszlek magammal, Sztarenki Dóra, Scherer Péter, Istenes Bence, Barta Ágnes és a Mellékhatás.