Mindenki mára várta, hogy lezárják az évek óta húzódó ügyet.

Mint korábban írtuk, az Aurelio néven ismert realitycelebet 2019 novemberében bűnösnek találta a bíróság emberrablási ügyében, négy évet kapott, de mivel volt előtte egy 14 hónapos felfüggesztett büntetése, összesítve 5 év 2 hónap letöltendő börtön vár rá. A vádlott és ügyvédje fellebbezett, azóta több tárgyalás volt.

AurelioForrás: Aurelio / Instagram

Legutóbb idén júniusban folytatódott a VV Aurelióként ismert celeb büntetőpere: a jogi képviselője akkor indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére.

Ma a Szegedi Ítélőtábla elé állt Aurelio Caversaccio, mindenki ítéletre számított - azonban hamar véget ért a mai tárgyalás, mint írta a Blikk, novemberben egy harmadik szakértő meghallgatásával tovább folytatódik Aurelio büntetőpere.

Aurelio zűrös ügyéről a cikk alatt olvashat.