Világsztárok megdöbbentő szextitkai

Nicole Kidman, Jake Gyllenhaal, Meryl Streep
Vágólapra másolva!
A világsztárok is rajonghatnak más hírességekért, és nyilván náluk is előfordulnak beteljesületlen találkozások, viszonzatlan vonzalmak, fantáziálás szintjén maradt viszonyok. Néhányuk beszélt már erről nyíltan is, és elmondta, hogy kivel feküdne le legszívesebben a kollégái közül, a sztárvilágból – vagy legalábbis kit tart ellenállhatatlanul vonzónak, mindenkinél szexibb nőnek, dögösebb férfinak.
Vágólapra másolva!

Billy Bob Thornton: Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2019 Getty Images/John Lamparski
Forrás: Instagram/jenniferaniston

Még 2015-ben, a 72. Golden Globe-gála után derült ki, hogy Thornton odáig van Jennifer Anistonért, miután habozás nélkül őt választotta Reese Witherspoon helyett a „Who would you rather...", vagyis a „Kit szeretnél jobban..." nevű játékban. „Jennifer Aniston. Életem célpontja. Csak ennyit mondok" – utalgatott az Oscar-díjas színész, aki jelenleg a hatodik házasságánál tart, Angelina Jolie is volt egyébként a felesége.

Jake Gyllenhaal: Jennifer Aniston

Forrás: Getty Images/WireImage/Jeff Vespa

Ő is Jennifer Anistont említette egy másik alkalommal, holott a színésznő tizenkét évvel idősebb nála. 2002-ben, A jóravaló feleség című filmben dolgoztak együtt, ahol a szerepük szerint viszonyuk is volt, Gyllenhaal pedig csak 2016-ban árulta el, hogy egyáltalán nem bánta volna, ha a valóságban is összejönnek. „Éveken át megőrültem érte. És emiatt nem volt könnyű vele együtt dolgozni" – magyarázta.

Nicole Kidman: Jimmy Fallon

Egyszer a The Tonight Show vendégeként árulta el, hogy annak idején nagyon bejött neki a talkshow házigazdája, Jimmy Fallon. Ráadásul a kétezres évek elején találkoztak először, amikor a színésznő épp elvált Tom Cruise-tól, a műsorvezető pedig még nem volt házas, akár még lehetett is volna köztük valami – Fallon azonban egyszerűen nem fogta Kidman jelzéseit, nem is sejtette, hogy randiról van szó. Itt meg is nézheti az erről szóló beszélgetésüket:

Anne Hathaway: Jon Stewart

Fotó / AFP
Forrás: AFP/2017 Getty Images/Bryan Bedder

Hathaway hasonló helyzetben vallotta be egy másik showmannek, Jon Stewartnak, hogy mindig valami különlegeset érzett iránta: amikor 2008-ban először szerepelt nála a The Daily Show-ban, egyből elpirult, és előállt a mondandójával, mire Stewart csak becsmérelni tudta magát, mondván, hogy túl öreg és csúnya lenne az Oscar-díjas színésznőhöz. Hathaway egyébként Jimmy Fallonnak is volt már vendége, neki egyből Leonardo DiCapriót nevezte meg az első hírességként, akibe bele volt habarodva.

Ariana Grande: Jim Carrey

Forrás: AFP/Robyn Beck
Forrás: AFP/Chris Delmas

A világhírű énekesnő számára is egy sztár az igazi férfi, akivel gyakorlatilag bármit el tudna képzelni. „A gyerekkori szerelmem, az életre szóló szerelmem, akinél minden passzol, az Jim Carrey" – mondta 2015-ben, egy évvel az után, hogy személyesen is találkozott imádottjával. Előtte olyan ideges volt egyébként, hogy elsírta magát, illetve nagyon aggódott, hogy Carrey a valóságban is olyan-e, mint amilyennek elképzelte – de ezek szerint olyan volt.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!