Vége a 11 éves kapcsolatnak: Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítottak

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Több mint tíz éven át álompárként emlegették őket, most mégis úgy tűnik, külön folytatják életüket. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a karrierjére koncentrál.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajongóit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem - figyelt fel az apró, de árulkodó jelekre a Blikk.

– ezt a választ kapta a lap az énekesnő közvetlen környezetéből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek.

A Blikk úgy tudja, hogy a

a döntés már egy ideje érlelődött.

András tavaly töltötte be a harmincötöt, Reni idén tavasszal a harmincat, és tavaly ünnepelték kapcsolatuk tizedik évfordulóját is. Alighanem ez is hozzájárult a sorsfordító döntéshez.

– árulta el egy ismerősük.

Hozzátette azt is, hogy az énekesnő gyereket még nem akart, de szerette volna, ha a párja feleségül veszi.

– nyilatkozta a ZSHOWtime című műsorban tavasszal, nem sokkal a születésnapja után Reni, aki a jelek szerint hiába várt.