Több mint tíz éven át álompárként emlegették őket, most mégis úgy tűnik, külön folytatják életüket. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a karrierjére koncentrál.

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajongóit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem - figyelt fel az apró, de árulkodó jelekre a Blikk

Nem tudom cáfolni ezt az információt – ezt a választ kapta a lap az énekesnő közvetlen környezetéből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek.

A Blikk úgy tudja, hogy aa döntés már egy ideje érlelődött.

András tavaly töltötte be a harmincötöt, Reni idén tavasszal a harmincat, és tavaly ünnepelték kapcsolatuk tizedik évfordulóját is. Alighanem ez is hozzájárult a sorsfordító döntéshez. Ilyen dátumok alkalmából mindenki átgondolja az életét, sokan teszik fel a kérdést, hogyan tovább, a pandémia pedig csak rásegített erre. Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra – árulta el egy ismerősük.

Hozzátette azt is, hogy az énekesnő gyereket még nem akart, de szerette volna, ha a párja feleségül veszi.

András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé – nyilatkozta a ZSHOWtime című műsorban tavasszal, nem sokkal a születésnapja után Reni, aki a jelek szerint hiába várt.