Kamarás Iván az édesanyjának bizonyítana a Dancing with the Starsban

Mikes Anna és Kamarás Iván, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Kamarás Ivánt is láthatjuk majd a Dancing with the Stars új évadában, ahol az édesanyjának, Uhrik Teodóra táncművésznek szeretne bizonyítani.
Vágólapra másolva!

Kamarás Iván egyből igent mondott a felkérésre a Dancing with the Starsban, Mikes Anna partnereként fog színpadra állni a második évadban. A feladatról a Ripostnak mesélt, kiderült, hogy az édesanyja, Uhrik Teodóra, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész is nagy rajongója a műsornak.

Mikes Anna és Kamarás Iván, Dancing with the Stars Forrás: TV2

"Anyám jutott eszembe először, akinek tényleg ez a kedvenc műsora, mindig, amikor ment, le kellett tenni a telefont, mert most kezdődik. Neki valóban a tánc az élete, én pedig azt gondolom, hogy a Dancing with the Stars által az egész ország megtudhatja, milyen kemény és nehéz műfaj ez. A táncosok a szórakoztatóipar napszámosai, akiket sokszor a legkevésbé ismernek el. Valahogy nekem is van egy restanciám ezzel kapcsolatban... Anyám mindig azt mondta: Ivánka, te ne táncoljál, nem kell neked táncolni. Most itt az alkalom, hogy bebizonyítsam neki: de igenis kell!" – mondta a Mintaapák sztárja.

"Ő mindig elég szigorú szemmel vizsgálja az életemet, legyen szó akár a szakmáról, akár privát dolgokról. Persze ő volt az első, akit felhívtam, hogy elújságoljam neki a nagy hírt. Annyit mondott: hát, jó. Nekem az a küldetésem most, hogy bebizonyítsam neki, képes vagyok eljutni a döntőig" – tette hozzá.