Tóth Gabi megszólalt az őt gyalázókkal kapcsolatban

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
"Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa szentmiséje előtt Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is" - írta az énekesnő a Facebookon. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő fellépett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, gondolatait összegezte: "Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző két hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken... elmondom majd neki, hogy

Mert ez is csak erősebbé, bátrabbá tett. Elmondom majd neki, hogy ezeknek a gyűlöleteknek köszönhetően, mennyi emberi szeretetet is kaptam és új barátokat, kik a régiek helyére érkeztek!" - írta a Facebookon.

Facebook

"Megannyi kedves és bátorító üzenetet és örömkönnyeket kaptam tőletek a bántások mellett! Győzött a szeretet, győztünk! Én drága szerelmem, @gabor.krausz, köszönöm, hogy a társam vagy és nem engeded el a kezem. Köszönöm a családomnak, Édesanyámnak, apámnak és testvéremnek, hogy erős hátországként ölelnek a szeretetükkel! Nem tudom mi lenne velem nélkületek. Hálás vagyok mindenkinek, akik támogatnak. Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!" - tette hozzá.