Teljesen bezárkózott Sas József özvegye

Sas József humorista  Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Családja és barátai is aggódnak az asszonyért, aki magába temeti a fájdalmát.
Vágólapra másolva!

Zsuzsa asszony bezárkózott, a telefont is ritkán veszi fel, barátai társaságát sem keresi mostanában, magányra vágyik, s próbálja lelkileg megerősíteni magát. "Most csönd van körülöttem, és jelen pillanatban ezt is akarom. Még mindig nagyon nehéz ez az egész nekem, de jólesik most az egyedüllét. Nem is akarok a fájdalmamról beszélni, és hogy őszinte legyek, még nem is tudok, türelmet kérek"- mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Szegény Zsuzsa még mindig nem állt teljesen talpra Jóska elvesztése óta.

A születésnapját sem ünnepelte meg igazán, szűk családi körben volt egy kis köszöntés, de ennyi, talán nem érezte volna helyénvalónak, ha magát élteti, miközben a férje már nem lehet vele" - mesélte a lapnak az özvegy egyik barátnője.

Zsuzsa korábban elmondta, elkezdte rendezgetni férje holmijait, ám nem tudja, képes lesz-e valaha megválni a ruháktól, emlékektől, amelyek jelenleg is körülveszik. "Szóba került az is, hogy ne maradjon egyedül abban a nagy házban, ráadásul talán az is segítene a lelki gyógyulásban, ha nem ott lenne mindennap, ahol minden Jóskára emlékezteti. Egy ilyen súlyú döntést nehéz meghozni és időbe is telik, nem szabad Zsuzsát siettetni" - tette hozzá.