Tóth Vera: Köszönöm a testvéremnek, hogy újra erős lett a hitem

Tóth  Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi fellépett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelt, amit a nővére a helyszínen nézett.
Vágólapra másolva!

"Miközben énekelt, lejött megölelni. A mobilom csak azért van a kezemben, mert minden percét meg akartam örökíteni ezeknek a pillanatoknak. Test-vérem, el sem lehet mondani, milyen érzés, hogyha lehetőséget kap, vagy sikerrel jár. Ember, ha odajössz hozzám, és azt mondod, neked jobb hangod van mint a húgodnak, olyan, mintha belémdöfnél egy tőrt, egyenesen a szívembe, hisz nálunk sosem volt kérdés, ki a tehetségesebb, ki a jobb fej, ki az értékesebb... Egyszerűen Isten ajándékának tartjuk azt, hogy mindketten megkaptuk a hangot és a tehetséget a zenéhez, amit elmondani nem lehet, de elhallgatni nem szabad" - kezdte bejegyzését Tóth Vera.

Az elmúlt vírusos, nélkülözéssel teli időkben kicsit megrendült a hitem, valami egészen más, sivár helyre került a lelkem, amiből nem tudtam, hogy leszek képes majd kijönni, de mindezek ellenére is imádkoztam, mert mélyen tudtam és éreztem, hogy Isten bennem van és ha ő velem, akkor ki, mi ellenem? Amikor néha, kicsit mellékpályára kerül bennem a hit ereje, tudom, hogy akkor is kitart mellettem az égi világ, hisz nekik az ember a reményük, nekem pedig ők, s a jelekre figyelni kell... Ma megéreztem újra... Köszönöm testvéremnek, hogy lehetővé tette számomra, hogy újra erős legyen a hitem, nem csak a fenti világban, hanem magamban is és csodálatos énekével ez csak szilárdabb és örök lett" - írta közös képük mellett.