Újabb botrány Charlie Sheen családjában

Charlie Sheen Denise Richards Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségüket
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen és Denise Richards 17 éves lánya, Sami Sheen elköltözött az apjához, miután az anyja bántalmazta az állítása szerint.
Vágólapra másolva!

"Végre kiköltöztem a pokol házából, volt egy spirituális ébredésem, van két macskám, boldog szingli vagyok, tele önszeretettel, kicsapva a középiskolából" – mondta egy azóta már privátra állított TikTok-videóban Sami Sheen.

Sami Sheen Forrás: Instagram/Sami Sheen

Charlie Sheen és Denise Richards lánya ugyanebben a posztban bemutatta az egy évvel korábbi állapotát is: akkor úgy érezte, "csapdába esett egy bántalmazó háztartásban, és gyűlölte magát". Elmondása szerint volt, hogy napokig nem evett és nem aludt, depressziós volt, utálta az iskolát, vagyis minden jobb irányba változott azzal, hogy beköltözött Sheenhez.

Denise Richards és Charlie Sheen Forrás: Thinkstock

Ehhez képest Richards egy ismerőse a People magazinnak azt mondta, hogy nem történt semmiféle bántalmazás, egyszerűen arról van szó, hogy a színésznő anyaként felállított pár szabályt, amiket Sami nem akart betartani – Charlie Sheen pedig teljesen más típusú szülő, sokkal több mindent megenged a gyerekeinek, ami jobban megfelelt a tinédzser lánynak.