Kegyetlenül átverte unokatestvérét az ismert magyar youtuber

Poleczki Richárd
Vágólapra másolva!
Poleczki Richárd magyar youtuber, akinek több mint 40 ezer feliratkozója van, az Instagram-profilját közel 30 ezren követik. Új videójában az unokatestvérét, Barbit viccelte meg születésnapja alkalmából.
Vágólapra másolva!

Poleczki Richárd aktívan 2018 végén kezdett el videózni: elmesélte, hogyan fogyott 28 kilót 60 nap alatt, kétrészes sorozatban mutatta be költözését, és sok más színes vloggal vált ismerté a magyar YouTube közönsége előtt.

Richárd legújabb videójában unokatestvérét, Barbit viccelte meg születésnapja alkalmából. Elmondta, hogy a nő olyan neki, mintha a testvére lenne, ezért egy új telefonnal fogja megajándékozni a csíny után. Richárd azt mondta Barbinak, hogy egy Mercedes típusú luxusautót kap születésnapjára, amit meg is mutatott neki. A születésnapos a könnyeivel küszködve köszönte meg az ajándékát, mentek is egy kört az autóval.

Hamar vége lett az örömnek, amikor a unokatestvére szembesítette a valósággal: elmondta neki, hogy ez csak egy tréfa volt, és nem ez az ajándék. Barbi nagyon csalódott volt, viszont ekkor Richárd elővette a kesztyűtartóból igazi ajándékát, a telefont.

A videót 24 óra alatt több mint 50 ezren látták Richárd csatornáján.