Meghalt a Szex és New York és az Esküdt ellenségek színésznője

Bing Presents "Sleepwalk with Me" Official Cast After-Party At The Bing Bar - 2012 Park City GettyImageRank3 Vertical
PARK CITY, UT - JANUARY 23: Actress Sondra James attend the Official Cast After-Party for "Sleepwalk With Me" presented by Bing at the Bing Bar on January 23, 2012 in Park City, Utah. Michael Buckner/Getty Images for Bing/AFP (Photo by Michael Buckner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Sondra James amerikai színésznő, aki több mint 80 filmben és sorozatban szerepelt a pályája során.
Vágólapra másolva!

82 évesen meghalt Sondra James, miután öt hónapig harcolt a rákkal. Összesen 86 filmben és sorozatban láthattuk, miközben több produkciónál a hangmérnöki munkát is segítette.

Sondra James Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Michael Buckner

Az első szerepét A sors csapdájában című tévéfilmben kapta 1982-ben, de utána legközelebb csak 1995-ben láthattuk a Hatalmas Aphroditéban. A kilencvenes évek végétől kezdve olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Különleges ügyosztály, a Harmadik műszak, a Szex és New York vagy az Esküdt ellenségek.

Megjelent Woody Allen első tévésorozatában, a Crisis in Six Scenesben, hosszabban láthattuk a Sick of Itben is, a Jokerben pedig ő játszotta dr. Sallyt.

Több sorozatnál a hangmérnöki csapatban dolgozott, olyan produkcióknál segített be, mint a Szex és New York, az Író és kamuhős, A hatalom hálójában, a Gengszterkorzó vagy a Luxusdoki.