Magyar sztárok, akik többször is összeházasodtak a párjukkal

Rubint Réka, Gáspár Zsolti, Oláh Gergő, Berki Mazsi Renáta
Vágólapra másolva!
Schobert Norbi jövőre negyedszer is feleségül veszi Rubint Rékát, akivel ötévente újítják meg egymásnak tett fogadalmukat, de Gáspár Győző és Bea náluk is többször tartották már esküvőt. Van, aki a válás után veszi el újra a gyerekei anyját, de Oláh Gegőék például azért tartották még egy lakodalmat, mert mikor először egybekeltek, nem volt pénzük megszervezni álmaik esküvőjét. Nézze meg, kik házasodtak a párjukkal többször, és ki tervez még hasonlót a közeljövőben.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi és veszi Rubint Réka

"Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül" - mondta a napokban Schobert Norbi, hozzátéve: még nem tudja, pontosan milyen ceremóniát terveznek, de a házasság megerősítése számukra nagyon fontos.

Az első esküvőt 2002-ben tartották, majd a másodikat akkor, mikor a harmadik gyereküket várták. "Ezt teljesen egyedül, néhány nap alatt szerveztem meg... 2010-et írtunk, épp a harmadik gyerekünket, Zalánt vártam és egy augusztusi délutánon autóztam Pestre, amikor eszembe jutott, hogy a szeptember 5-ei házassági évfordulónkra ki kellene találnom valami meglepetést Norbinak.

Ráadásul az első esküvőnkön csak polgári szertartás volt, így az egyházi még váratott magára" - árulta el Rubint Réka, aki azóta harmadszor is hozzáment a férjéhez. A harmadik esküvő Las Vegasban volt, a negyediket pedig jövő ősszel tartják majd.

Gáspár Zsolti

A Farm VIP műsorvezetője 27 éve vette el kedvesét, Ménit, és bár korábban arról mesélt, hogy megújítják a fogadalmukat, kiderült, hogy nem is házasok, mert egyszer már elváltak.

Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme" - mondta.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Az esküvőt augusztus végére tervezték, de végül mégis elmaradt. Gáspár Zsolti megerősítette, hogy valóban egy másik időpontra kellett áttenni a szertartást, de azt nem árulta el, hogy mikor mondják ki egymásnak újra a boldogító igent.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

A családban nem a TV2 műsorvezetője az egyetlen, aki újra ugyanannak a nőnek fogad hűséget, ugyanis Gáspár Győző és Gáspár Bea is több esküvőn vannak túl - igaz, ők sosem váltak el, mindig a meglevő fogadalmat erősítették meg egymásnak. 2013-ban már a hatodik esküvőt tartották.

de nem árt tudni, hogy a kubai és a jordániai esküvőnk egy show része volt. Számunkra érzelmileg ez volt a legfontosabb, most minden csak a Jóistenről, a papról, kettőnkről meg a két tanúról szólt. Húsz éve vagyunk együtt Beával, ezalatt voltak sikerek, kudarcok, háborúk, veszekedések, nem vagyok mindenre büszke, mindenre, ami történt, de arra ez egyre biztosan, hogy amellett az asszony mellett fekszem-kelek, akit két évtizeddel ezelőtt megszerettem és elvettem. Isten előtt megfogadtuk, hogy a halálom órájáig együtt maradunk. Erre kértünk most áldást, mert a házasság nekünk Isten előtt felbonthatatlan, érezzük, hogy nagyon szeret minket" - mondta akkoriban Győzike.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!