Már a barátainak sem veszi fel a telefont Csűrös Karola

Csűrös Karola FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása sapka SZEMÉLY színész színésznő születésnap ünnepel
Budapest, 2016. november 8. A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola színművész a fővárosi Madách Színházban tartott köszöntésen 2016. november 8-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Már a barátainak sem veszi fel a telefont Csűrös Karola. A színésznő férje halála óta nehezen találja a helyét, egy sérülés miatt pedig csak ritkán hagyja el az otthonát.
Vágólapra másolva!

Nehezen találja a helyét férje, Horváth Ádám 2019-es halála óta Csűrös Karola, a színésznő már barátainak sem veszi fel a telefont - írja a Blikk. A lap az elmúlt időszakban többször is kereste a művészt, de nem lehetett elérni.

A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola színművész a fővárosi Madách Színházban tartott köszöntésen 2016. november 8-án Forrás: MTI/Illyés Tibor

Csűrös Karola az ápolóján keresztül csak annyit üzent, hogy nem kíván nyilatkozni, erre pedig a lap szerint korábban nem volt példa, még Horváth Ádám halála után is rendelkezésre állt.

Csak ritkán hagyja el az otthonát

– Előfordul, hogy engem hívnak fel azzal, mi van Karolával – mondta a Blikknek Pásztor Erzsi. A színésznő mondta is régi barátnőjének, hogy nem lehet olyat csinálni, hogy nem veszi fel a telefont.

– Ha nincs kedve beszélgetni, vagy nincs olyan passzban, akkor is fogadja a hívást, majd mondja azt, hogy most nem alkalmas.

– mondta Pásztor Erzsi.

A Blikk azt is felidézi, hogy a színésznő a férje halála óta gyakran kedvtelen, a lelki nehézségek mellett pedig a közelmúltban a térdét is eltörte. Bár jár hozzá gyógytornász, állapota csak lassan javul, a járás nehézkes számára, így csak ritkán hagyja el az otthonát.