Nagy meglepetés a Totemben, a végjáték előtt kiesett egy esélyes

totem
Vágólapra másolva!
Mindenki arra számított, hogy Nagy Zsolt Leo és Csősz Bogi esik ki a szerdai adásnapon, de az íjazásban legjobbnak hitt Baronits Gábor hullott el.
Vágólapra másolva!

Az Oczella-lányok mellett Leo jutott be csapatában a legjobb háromba, Baronits Gábor viszont nem, holott róla azt hitte mindenki, hogy ő a legjobb az íjjal. „Túlizgultam, éreztem, hogy nagy teher van rajtam, a többiek mindig azt hangsúlyozták, hogy én vagyok a legjobb. Nagyon élveztem a játékot, de túlságosan érzelmesen játszottam ezt a kalandot. Nagyon szurkolok a három embernek, hogy nyerjék meg a Totemet" – mondta.

tv2

Csősz Bogi is kiesett, mint mondta, sokat tanult a csapatjátékról. „Ha valakiben nem erős a vágy, hogy a csapat együtt legyen, akkor én elengedem. Sokat tanultam arról, hogyan lehet jobban kommunikálni egymással" – jegyezte meg. Amikor ez a trió megpillantotta a másik csapat három döntősét, teljesen elképedtek, mert biztosak voltak benne, hogy Stohl András ott lesz köztük – azonban egy adással korábban kiesett, illetve hagyta magát legyőzni.