Lelki terrorról, megalázásokról mesélt Börcsök Viki

Börcsök Viki
Vágólapra másolva!
Viki műkorcsolyázóként kezdte pályafutását, jelenleg a Nemzeti Jégszínház szólistája. Az M2-n és az M1 televíziós csatornákon műsorvezetőként, riporterként láthatjuk őt, sok reklámfilmben és videóklipben feltűnt már. Most a Mokkában beszélt gyerekkori abúzusról, máig terapeutához jár.
Vágólapra másolva!

Régi, fájó emlékekről mesélt a TV2 reggeli műsorában a sportoló. Egy hónappal később kezdte a gimnáziumot, mint a többiek, egy összeszokott közösségbe érkezett: akkor már műkorcsolyázott, sikeres volt, Kanadában volt hosszabb időt, így ő lett „Miss Kanada", ami persze irigyei által adott gúnynév volt. Mint a Mokkában elmesélte, borzasztó hazugságokat terjesztettek róla, a hajába rágógumit ragasztottak, éjszaka felhívták, fenyegették.

Forrás: Börcsök Viki, Instagram

Az előrehozott érettségi után behívta a tanár, és elmondta, hogy van pár lány, aki szerint csalt. „Becstelen dolgokat állítottak rólam. Miért én, mit tettem?" – vívódott Viktória, aki az általánosban kitűnő tanuló volt, de a gimiben minden jegye leromlott a sok gyűlölet miatt: ha órán megszólalt, mások belekiabáltak, volt, hogy belebüfögtek.

Börcsök Viki elmesélte, hogy az anyja elvitte az iskolába autóval (már ez is baj volt mások szemében), kirakta az épület előtt. A lány megállt az épület előtt, integetett, majd egy órán át állt a sarkon. „Olyan rosszul voltam, mintha a pokolba mentem volna be" – mesélt szenvedéseiről.

Végül átvitték egy másik iskolába,

és sokat segített, hogy az iskola után ment a jégpályára, ott nagyon szerették, tehát volt egy másik közeg, amely befogadta. A sportoló még mindig terápiára jár a kamaszkorban kapott bántások miatt.