Mihalik Enikő két hónapja szülte meg kislányát, és bár az alakját gyorsan visszanyerte, több nehézséggel is küzd - erről a legújabb vlogjában mesélt.

"Meg kell, hogy mondjam, hogy sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint arra számítottam. És hiába mondjátok, hogy számítahattam volna rá, hogy nem lesz könnyű. Számítottam rá, csak arra nem, hogy ez tényleg ennyire nehéz, és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nem csak a baby blues, hanem sajnos a szülés utáni depresszió is egy kicsit arcon csapott engem. Bár napról napra sokkal jobb, mert ahogyan fejlődik a kisbabám és egyre több dolgot képes csinálni, például rám mosolyog, elvan magában 5-10 percig, amíg én el tudok mosogatni vagy be tudom dobni a ruhákat a mosógépbe, ez már mind hatalmas segítség" - mesélte új videójában a modell, aki több mindenre is kitért, például a napi étkezéseire, és arra, hogy most vékonyabb, mint a terhesség előtt.

"Nagyon sok anyának nagyon nehéz leküzdenie azokat a gondolatokat, amik a kisbaba sírásakor  igazából csak felerősödnek. Nagyon sokszor megkérdőjeleztem, hogy vajon jó anya vagyok-e, erre rátermett vagyok-e egyáltalán, és nagyon sokszor elsírom magamat" - árulta el.