A TV2-n látható kalandreality, a Totem csütörtöki adásából kiderült, hogy a Farkasok csapatában Ekanem Bálint Emota áldozta fel magát a csapat másik két tagjáért, azaz Szabó Dóriért és Varga Viktorért.

Bálint a Ripostnak elmondta, hogy az érzéseire hallgatott, így született meg a döntése. "Csak ösztönösen kimondtam, hogy feláldozom magam. Akkor már annyira megszerettem őket, hogy nem volt kérdés bennem. Úgy éreztem a legnagyobbat megnyertem már a műsorban: barátokat, bajtársakat. Többet érnek minden pénznél" - mondta az énekes, aki főleg Varga Viktorral lett jóban.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Viktorban találtam leginkább önmagamra. Ugyanolyan a lelkületünk, ez a legszorosabb kapocs köztünk és persze a zene. Sajnos nem találkoztunk elég gyakran a műsor óta. Ez a nyár szerencsére pörgős volt mindenkinek, úgyhogy csak párszor tudtunk összefutni, de az ősz már nyugisabb lesz és szeretnénk minél többször együtt lógni. Feri októberre meghívott minket egy túrával egybekötött Falkatalálkára, amit már nagyon várok! És persze tervezünk közös dalokat kihozni Viktorral és Busa Pistával is" - mondta.