Horváth Csenge: Sosem éltem vissza azzal, hogy ismert ember gyereke vagyok

TV2 TOTEM sajtóesemény, kalandreality, reality, tv műsor, Totem
Vágólapra másolva!
A Totem kedd esti adásában Stohl András mellett Horváth Csenge búcsúzott a Farkasok csapatától.
Vágólapra másolva!

"Eddigi életem egyik legizgalmasabb kalandja volt a Totem. Amikor felkértek a műsorra, nem sokat hezitáltam, mert nagyon tetszett a tematika, itt naponta többször is bizonyítani kellett magam és a csapattársaim előtt is. Furcsa volt, hogy egyik nap matekdolgozatot írtam, másnap pedig már egy erdő közepén találtam magam olyan emberek között, akiket előtte nem ismertem. Bevallom, kicsit tartottam tőle, hogy a korom miatt nehezebb lesz érvényesülnöm, de szerencsére nem így alakult. A csapattársaim kikérték az én véleményemet is mindenben, hallgattak rám, ha éppen nekem volt igazam, a végére pedig olyanná váltunk, mint egy kis család" - mondta a Metropolnak Horváth Csenge, aki azóta is tartja a kapcsolatot a csapattársaival.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Már kiskorában bennfentes volt a show-bizniszben, hiszen édesanyja, Fésűs Nelly színésznő révén betekintést nyerhetett a művészek világába. Gyerekkorában a Kismenők és a Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorokban csillogtatta meg énektudását, és bár még nagyon fiatal, azt hamar eldöntötte, hogy a saját jogán szeretne sikereket elérni.

A Totem abban is sokat segített, hogy az emberek megismerjék a személyiségemet, és ne „Fésűs Nelly lánya"-ként, hanem Horváth Csengeként beszéljenek rólam" - mondta.