Óriási fordulatok után megvan a Totem két nyertese

totem
Vágólapra másolva!
Két kiesett ember újra felbukkant a műsorban: mivel ők korábban feláldozták magukat a csapattársakért, visszatérhettek, és kicserélhették magukat valakire. Lezárult a Bakony szép tájain felvett kalandreality, a Farkasok csapata nyert.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a Totemben egy-egy versenyzőnek fel kellett áldoznia magát, hogy két-két társa átjusson egy akadályon – így ők nem gyengeség vagy ügyetlenség miatt estek ki, hanem saját döntésük következtében. Aki így tett, jól járt, mert az utolsó adásban visszatérhettek, és kicserélhették magukat valakire a saját csapatukból. Így történt, hogy az Oczella-lányok maradtak a fináléra a Szarvasok közül, a Farkasoknál pedig Ekanem Bálint és Varga Viktor küzdöttek a 10 millió forintért.

tv2

A fináléra megjelent az összes kiesett játékos, köztük Szőke Zoltán és Krausz Gábor is. Nagy Zsolt Leo rettentő csalódott volt, a végjátékban esett ki a versengésből, de logikus volt, hogy Oczella Eszter nem a saját testvérét, hanem őt ejtette ki.

Novák Zalán azt emelte ki, hogy nem kell messzire menni, mert Magyarországon is vannak gyönyörű tájak, és biztos benne, hogy mindenki örökre emlékezni fog, aki részt vett ebben a kalandban. Varga Feri instruktor nem is tudott nagyon megszólalni a meghatottságtól.

tv2

Mindkét kétfős csapat megtalálta a ládát, csak azon múlt minden, mennyi idő alatt teljesítették a távot. Ördög Nóra szürkületben, a hegytetőn, orkánszerű szélben jelentette be, hogy 30 perc alatt végzett mindkét csapat, de az egyik hét percet rávert a másikra. Végül a Szarvasok győzedelmeskedtek, Ekanem Bálint és Varga Viktor ünnepelhettek a többiekkel.

tv2

A nagy bejelentés videón:

Nyilatkozatok és tűzijáték: