Jennifer Aniston most vallotta be, hogy másképp alakult a Jóbarátok-találkozó, mint várta

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Sokkal érzelmesebb és melankolikusabb volt, mint hitte.
Vágólapra másolva!

A Literally! With Rob Lowe című podcastben Jennifer Aniston arról is beszélt, milyen volt a sok éve tervezett Jóbarátok-összejövetel, ahol együtt adomázott a régi társakkal. David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Matt LeBlanc is jelen volt, ilyesmi nem történt a komédiasorozat vége óta. A nagy találkozóról itt írtunk hosszabban.

Jóbarátok újra együtt Instagram

„Nem tudtuk, hogy milyen lesz. Hallottuk már egy ideje, hogy lesz találkozó, és tudtuk, hogy a nézők nagyon szeretnék. (...) Magunkban azt gondoltuk, hogy jó móka lesz majd az időutazás... De ez egy nagyon kemény időutazás volt" – jegyezte meg, hozzátéve, hogy mindenkit megérintett a találkozó, jobban, mint gondolta volna.

Nem tudta abbahagyni a sírást

Dicsérte a stábot, hogy minden ugyanúgy nézett ki a díszletben, mint korábban, de azt is elmesélte, hogy a stúdióban nagyon megcsapta az elmúlt 16-17 év, az idő múlása, hiszen akkoriban mindenki fiatal volt: a Jóbarátok 1994-ben startolt, 2004-ben ért véget, tíz éven át nemcsak kollégák, hanem tényleg barátok voltak.

Aniston tudta, hogy nosztalgikus kaland lesz visszamenni ugyanoda, ugyanazokkal, de bevallotta, hogy melankóliát is érzett azon a napon a múló idő miatt. „Mindenki más úton indult el utána. Volt, akinek könnyebb, másnak nehezebb volt" – tette hozzá. A kamerák is zavarták, mint mesélte, ugyanis eltört nála a mécses, egy darabig nem tudta abbahagyni a sírást.