Lehet, hogy a TV2 show-jában felbukkant az új Tóth Gabi

Szakács Szilvia
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, kialakultak a Sztárban sztár leszek! csapatai, illetve tágabb keretei. Felbukkant egy fiatal lány a próbálkozók között, akiről biztos sokaknak Tóth Gabi és Tóth Andi jutott az eszébe, hiszen mindketten iskolásként, tinédzserként kerültek a médiába, tehetségkutató műsor segítségével. 
Vágólapra másolva!

Öt adás után lezárult a TV2 tehetségkutatójának első szakasza, a válogató, megvannak a zsűritagok, a mesterek csapatai, de még elég vegyes a mezőny: bejutott olyan is, aki ügyesen mozgott a színpadon, csinálta a show-t, de hangi adottságok tekintetében még nem volt az igazi. Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka tehát összeszedett egy-egy népes csapatot, de ez olyan, mint egy tágabb keret egy sportklub vagy válogatott esetében - nem mindenki lép majd fel élő adásban, komoly tét mellett. Vasárnap érdemes nézni a műsort, nagy drámák várhatók, hiszen a mestereknek el kell búcsúzniuk sok énekestől, mert mindenki csak három versenyzővel vághat neki a folytatásnak.

Szakács Szilvia tv2
Tóth Gabi gyerekként a Megasztárban Forrás: Origo

A szombati adásban is voltak tragikusan rossz, bájosan idétlen és meghökkentően jó előadások, színpadra termett előadók és teljesen reménytelen produkciók. Akire biztos emlékeznek azok, akik látták a műsort, az Szakács Szilvia, aki 15 éves, az erdélyi Csíkszeredából utazott 700 kilométert, hogy próbát tegyen a műsorban. Tóth Gabi és Tóth Andi is nagyon fiatalon került a médiába, mindketten tévés tehetségkutatóban kezdték, így ennek a lánynak is van esélye arra, hogy országosan ismert előadó legyen. Aztán lehet, hogy már vasárnap elrontja a feladatot, kiesik és egészen más irányba megy a sorsa - ez kiderül ma este. Két videó róla alább.