Elárulták a Totem győztesei, mire költik a kétszer ötmillió forintot

Totem
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, a versenyt a Farkasok csapatának két versenyzője, Varga Viktor és Ekanem Bálint Emota nyerte, miután a végső kincskeresés során legyőzték a Szarvasok két finalistáját, az Oczella-lányokat.
Vágólapra másolva!

„A szívünk hajtott minket előre! Én egyébként kicsit önbizalomhiányos vagyok, a műsornak köszönhetően viszont jóval magabiztosabb lettem. Viktorral nagyon jóban lettünk, de a többi Farkassal is rendszeresen találkozom, igazi falka lettünk. Ami az ötmilliós nyereményt illeti, a pandémia alatt belevágtam egy szólóprojektbe, írtam pár saját dalt, azokat szeretném kiadni, a nyereményt is erre fordítom. Ha minden jól megy, az első dal már októberben kijön" – újságolta Bálint, aki az anyukáját hívta fel először a győzelem után.

Ekanem Bálint tv2
Varga Viktor tv2

Varga Viktor elárulta, hogy az ötmilliós nyeremény felét a házépítésbe fekteti majd, hogy végre felépüljön álmai otthona, a másik feléből pedig lemezt készít a Farkasfalka többi tagjával, például Bálinttal vagy Busa Pistivel. Az énekes a barátnőjét, Lilit hívta fel először, amikor ő lett a vadon egyik ura. Bővebben a Ripostban.