Kiborulása után mégis díjra jelölték Szabó Kittit

Szabó Kitti
Vágólapra másolva!
Szabó Kitti népszerű influenszer, több mint 85 ezren követik az Instagramon, a YouTube-on pedig 147 ezer feliratkozója van, a Tiktokon is aktív. A fiatal lány három éve készít aktívan videókat a csatornájára, melyek nagy sikereket érnek el: a legnépszerűbb videója hamarosan eléri az 1 millió megtekintést. 
Vágólapra másolva!

A napokban azt panaszolta Instagram-történetében, hogy őt soha nem jelölik egy díjátadón sem, pedig szerinte megérdemelne egy díjat, elismerést a YouTube-on elért sikereiért. Szóvá tette, hogy ezeken a bizonyos díjátadókon mindig ugyanazokat a celebeket jelölik, és mások (például ő) nem kapnak lehetőséget.

Kitti kifakadását felkapta a média, az Origo cikke után a Rádió1-ben, a Balázsékban is beszéltek róla. Most vidáman elmesélte, hogy a cikkek után egy éjjel kapott egy üzenetet, amelyben értesítették egy jelölésről, amit a Tiktop.hu-tól kapott, az Év YouTube Közönség Díja kategóriában.

Szabó Kitti https://www.instagram.com/szabokitta/

Szabó Kitti a YouTube-on foglalkozott a cikkekkel is, amelyek róla megjelentek: úgy gondolja, hogy nem hisztizett, csak egyértelmű folyamatok miatt neheztelt. "Ez egy kis kifakadás volt a részemről, de jogos. Mennyire durva, hogy egy ilyen díj mekkora jelentőséggel bír és ugyanazok az emberek között megy körbe-körbe!" - magyarázta, hozzátéve, hogy nem a díjakért kezdte a videók gyártását, de neki is voltak apróbb céljai.

"Mintha lenne egy mágneses mező a magyar celebvilág körül, amit csak s.ggnyalással lehet megközelíteni" - jegyezte meg, és tudatta követőivel, hogy ő nem csak egy volt Barátok közt-szereplő, egyetemen szerzett televíziós műsorkészítő diplomája van, és dolgozott bulvárlapnál is.