Nem akart levonulni, becsmérelte a zsűrit egy kieső a Sztárban sztár leszek!-ben

Tóth Gabi, Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Nem gyakori, de előfordul, hogy egy tévéshow-ban a kieső elkezd vitatkozni a zsűrivel és vitatja annak kompetenciáját. A Sztárban sztár leszek!-ben pont ez történt vasárnap este.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szombat este öt adás után lezárult a TV2 tehetségkutatójának első szakasza, a válogató, összeálltak a zsűritagok, a mesterek csapatai, de akkor még elég vegyes volt a mezőny: bejutott olyan is, aki ügyesen mozgott a színpadon, csinálta a show-t, de hangi adottságok tekintetében még nem volt az igazi.

Tóth Gabi tv2

A zsűritagoknak, mestereknek el kellett búcsúzniuk sok énekestől, mert mindenki csak három versenyzővel vághatott neki a folytatásnak. Majka csapatát válogatta épp, amikor jött egy előadó a Careless Whisper című dallal, amit George Michael és Andrew Ridgeley (azaz a Wham duó) írt, előbbi énekelte, és 1984 egyik nagy slágere volt. Tóth Gabi már közben hangosan megjegyezte, hogy halálosan unja, de a többieket sem győzte meg, pár tanáccsal útjára akarták bocsátani.

tv2

Ilyenkor általában az történik, hogy a kiesett versenyző szomorkásan, rezignált arccal bólogat, majd levonul, és a színfalak mögött vagy pityereg, vagy dühösen összepakol, és megfogadja magában, hogy soha többet nem megy tévéshow-ba, hálátlan alakok elé, akik nem ismerik el a művészetét. Most azonban Fehér Martin a produkció és az értékelés után nekiállt vitatkozni a zsűrivel, egyáltalán nem fogadta el az észrevételeket, javaslatokat, pedig érezhette, hogy semmi esélye nincs bedumálni magát a top 12-be. Azt is közölte, hogy Király Viktorból kinézi, hogy ezt így elénekli, majd arról is beszélt, később, hogy a zsűriben senki nincs, aki ezt a dalt így előadta volna. A szóváltást érdemes megnézni-meghallgatni, íme videón: