Személyes tragédiájáról, végzetes döntéséről mesélt a magyar TikTok-sztár

Liszkai Márk
Vágólapra másolva!
Liszkai Márk az egyik legismertebb tiktokker Magyarországon, több mint 300 ezren követik a mindennapjait. Az Instagramon is aktív, főleg lifestyle és testépítéssel kapcsolatos tartalmakat készít rajongóinak. Edzéseiről sorozatot is vezet a YouTube-on "TikTokkerből Testépítő" címmel.
Vágólapra másolva!

Márk legújabb Instagram posztjában ezúttal rendhagyó módon nem az edzésről vagy táplálkozásról posztolt, vallomást tett. A fiatal tiktokker volt barátnőjével posztolt közös fotót, mellette bevallotta, hogy a kapcsolat azért ment tönkre, mert beengedett egy olyan személyt a kapcsolatba, akinek végig az volt a célja, hogy szétválassza a párt - ami sikerült is neki.

Liszkai Márk Instagram, Liszkai Márk

Márk felhívta rajongói figyelmét, hogy tanuljanak az ő hibájából és soha ne döntsenek akkor, amikor mérgesek vagy csalódottak. Bevallotta, hogy elgyengült, és eldobta azt, ami számára a legfontosabb volt. "Megbélyegeztem egy nőt úgy, hogy annak semmi valóságalapja nem volt" - írta Márk. A fiatal testépítő arra kérte rajongóit, hogy vigyázzanak a szerelmükre és egymással beszéljék meg, ha valami problémájuk van, ne másokkal.