Egy hónapra kórházba került a Totem döntője után Varga Viktor

Varga Viktor, Totem
Vágólapra másolva!
Bár Varga Viktor látszólag simán nyerte a mindent eldöntő kincskeresést Ekanem Bálint társaként a Totem fináléjában, utólag kiderült, hogy már Lyme-kórral küzdött, negyven fokos láza volt és beszélni sem tudott.
Vágólapra másolva!

A Bors megtudta, hogy a Farkasok csapatát erősítő versenyző a fináléra megfertőződött a kullancsok által terjesztett Lyme-kórral. A fájdalmak ellenére egy percig sem jutott eszébe, hogy feladja a küzdelmet. Olyannyira nem, hogy még a TV2 által felajánlott orvosi segítséget sem fogadta el, inkább összeszorította a fogát és meg sem állt a győzelemig.

Forrás:TV2 Sajtószoba

Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk" - mondta, hozzátéve, hogy egy hónapot töltött kórházban. Viktor egyébként annak ellenére kapta el a betegséget, hogy a műsor kezdete előtt minden versenyző megkapta a szükséges védőoltásokat, csak így szállhattak harcba a vadon ura címért.