Hétfő este vadonatúj évaddal folytatódik a TV2-n a Séfek Séfe. A harmadik évadban a nézők ismét láthatják Vomberg Frigyest, Wolf Andrást és Krausz Gábort, akiket a csapatukba tartozó versenyzők idén is izgalmas kihívások, meglepő helyzetek elé állítanak. 

Krausz Gábor a Metropolnak mesélt a tapasztalatairól: "Úgy érzem, nekünk, zsűritagoknak sikerült fejlődnünk az előző évadokhoz képest. Levontuk a konzekvenciát, tanultunk a hibáinkból, amit pedig jól csináltunk eddig, azt az idén is igyekeztünk folyatni" - mondta, majd hozzátette, hogy izgalmas karaktereket választottak a csapataikba, akiknek egészen váratlan helyzetekkel kell megbirkózniuk. 

A versenyzők között akad Michelin-csillagos étteremben dolgozó séf, aki éveken át dolgozott a világ legnívósabb éttermeiben, és hétköznapi háziasszony is, aki eddig csak a családjának főzött.  Talán meglepő, de ebben a műsorban nem számít a vendéglátós tapasztalat: csakis az, hogy mennyire tudnak csapatban dolgozni a versenyzők, és milyen gyorsan képesek reagálni a kihívásokra. Egyet biztosan ígérhetek: lesznek meglepetések."

Forrás: Hölvényi Kristóf - Origo

A sztárséf első gyermeke, Hannaróza 2019 decemberében jött a világra, az apaság fordulópontot jelent az életében. Bár igyekezett szigorú csapatfőnök maradni, sokkal megértőbben viszonyul a versenyzőihez. 

Az apaság megváltoztatott, sokat formált rajtam. Most már gyorsan fel tudom mérni, hogy ki az, akinek szakmai magyarázat kell, kivel kell határozottabban beszélni, hogy jobban teljesítsen, és kinek van szüksége arra, hogy megnyíljon nekem, mint egy pszichológusnak. Nem nagyon barátkoztam a versenyzőkkel, igyekeztem megtartani a két lépés távolságot, de ha szükségük volt rám, mindig ott voltam."