Hatalmas pofont kapott Bujtor Istvántól Harsányi Gábor

Harsányi Gábor
Vágólapra másolva!
A többi közt Kossuth-díjjal is kitüntetett Harsányi Gábor emlékezett vissza pályafutása meghatározó pillanataira a Duna Televízió Család-barát című műsorában. A Jászai Mari-díjas színész olyan filmekben szerepelt, mint a Jó estét nyár, jó estét szerelem, A palacsintás király, az Indul a bakterház, vagy a Fiúk a térről. Utóbbi forgatása egy pofon miatt is emlékezetes maradt a színművésznek.
Vágólapra másolva!

Harsányi Gábor, akit idén Kossuth-díjjal tüntettek ki, a Duna Televízió délelőtti magazinműsorában mutatta meg fényképalbumát, amely emlékezetes szerepeit idézi fel. Az egyik kép kapcsán visszaemlékezett egy Bujtor Istvánnal közös forgatásra. „A Fiúk a térről című filmben szerepeltünk együtt. Bujtorral testvérpárt játszottunk. Pékeket alakítottunk, és volt egy olyan jelenet, amiben megver engem. Olyan erős pofont kaptam, hogy alig lézengtem utána" - mondta nevetve.

Harsányi Gábor MTVA

A színművész a Család-barát adásában nemcsak múltbéli szerepeiről mesélt, hanem mostani legnagyobb öröméről, az unokájáról, akiről fotót is mutatott. Mindez ide kattintva megnézhető!

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.35-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.