Nem lesz szombaton Sztárban sztár leszek

Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Más műsor kerül a helyére: visszatér a TV2-re a tavaly jó nézettséggel futó Dancing With The Stars. A Sztárban sztár leszek! nézői sem maradnak le kedvenc műsorukról, vasárnap este derül ki, kiket választ csapatába Tóth Gabi és Pápai Joci. 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hétvégéken ragyogó nézettséggel ment a Sztárban sztár leszek! a TV2-n, szombat és vasárnap este is ez a show volt a képernyőn. Ahogy korábban írtuk, a múlt héten is ez a tehetségkutató nyerte a heti nézettségi versenyt mindhárom kiemelt célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), ráadásul dupla győzelemmel. A heti nézettségi toplista első helyezettje a vasárnap esti adás volt, melyre minden eddiginél több, átlagosan 1 millió 142 ezer néző volt kíváncsi a teljes lakosság körében, így a műsor 26,5% közönségarányt ért el.

Sztárban sztár leszek! TV2

Most viszont más műsor kerül a szombati adás helyére: este 8-kor visszatér a TV2-re a Dancing With The Stars. Nem maradnak Sztárban sztár leszek! nélkül a nézők, vasárnap este derül ki, hogy kiket választ a csapatába Tóth Gabi és Pápai Joci, mely 12 versenyzővel indulnak az élő adások idén.