57 évesen meghalt a Szex és New York sztárja

Neuro Brands Presenting Sponsor At The Elton John AIDS Foundation's Academy Awards Viewing Party GettyImageRank1 People Looking At Camera Looking Party - Social Event USA California One Person Award Photography Elton John West Hollywood Willie Garson Bran
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Willie Garson attends Neuro Brands Presenting Sponsor At The Elton John AIDS Foundation's Academy Awards Viewing Party on February 09, 2020 in West Hollywood, California. John Sciulli/Getty Images for Neuro Brands/AFP (Photo by John Sciulli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Willie Garson amerikai színész, akit leginkább a Szex és New Yorkból ismerhettek a nézők, de egyébként összesen 170 filmben és sorozatban szerepelt.
Vágólapra másolva!

57 évesen, rövid ideig tartó betegség után halt meg Willie Garson. A People magazin arról ír, hogy a színész hasnyálmirigyrákkal küzdött, de nem világos, hogy végül ez okozta-e a halálát.

Garsont összesen 170 filmben és sorozatban láthattuk 1986-tól kezdve, a legtöbben azonban valószínűleg a Szex és New Yorkból ismerhették: az eredeti sorozatban 27 epizódban játszotta Carrie Bradshaw meleg barátját, Stanford Blatcht, majd a szerepét a két mozifilmben is megismételte.

Willie Garson Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/John Sciulli

Pár jelenetet biztosan forgattak vele a hamarosan érkező folytatáshoz, az And Just Like That...-hez is, azt azonban még nem tudni, hogy a végső verzióban benne lesz-e.

A színész hosszabban játszott olyan sorozatokban is, mint a New York rendőrei, a John Cincinnatiból, A nagy svindli vagy a Hawaii Five-0 – összes munkáját itt találja felsorolva.