Exkluzív stúdiókoncerttel búcsúzik az Intim Torna Illegál

Intim Torna Illegál
Vágólapra másolva!
Pályafutása egyik fontos helyszínén, a Petőfi Rádió stúdiójában áll össze utoljára az Intim Torna Illegál. A rockzenekar nyár elején jelentette be, hogy több mint egy évtized után feloszlik, a búcsúturné utolsó állomásaként szeptember 28-án, kedden utoljára hallhatja őket közösen zenélni a közönség.
Vágólapra másolva!

Az Intim Torna Illegál éveken át a legnépszerűbb rockegyüttesek egyike volt, a Petőfi Rádió zenei repertoárjában gyakran találkozhattak a formáció dalaival a hallgatók. A magyar zeneipar olyan slágereket köszönhet a tagoknak, mint a Hipnotizőr király, a Köszönöm szépen, jól vagyok, vagy éppen az Örökké. A Dorogi Péter, Kiss Sándor, Gálos Ádám és Nádasdi János nevével fémjelzett csapat a nyáron kezdte meg búcsúturnéját, amely 11 év közös munkájának lezárását jelenti.

Forrás: Intim Torna Illegál

A turné utolsó állomása szeptember 28-án, kedden reggel a Petőfi Rádió stúdiójában lesz: a zenekar csatornával közös múltját minikoncerttel ünnepli meg. A stúdiókoncerttel egyúttal az éteren keresztül országszerte elköszönnek rajongóiktól Dorogi Péterék, a Petőfi Rádió pedig rendhagyó Intim Torna Illegál-napot tart.