Galambos Dorina és Pély Barna

Sokáig az egyik legismertebb sztárpár voltak itthon, de azóta elváltak, és más mellett találták meg a boldogságot. A Megasztár hozte össze őket, ahol Pély Barna a zsűriben ült, Galambos Dorina pedig versenyzőként próbálkozott.  A legelső szériában szerettek egymásba, majd tíz év után össze is házasodtak 2013-ban. 

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Pély Barna és Galambos Dorina 4 év házasság után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy elválnak. Tisztelik és szeretik egymást, de már csak barátokként. Ahogy eddig, magánéletükről továbbra sem szeretnének nyilatkozni. Mindketten a karrierjükre koncentrálnak" - írták egy közleményben a kapcsolat lezárásáról.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András

Az énekesek szintén a TV2 tehetségkutató műsorában ismerték meg egymást, 2010-ben szerepeltek a Megasztárban. Bár nemrég még a közös jövőről meséltek, úgy tűnik, hogy 11 év után a közelmúltban szakítottak. A friss bulvárcikkek szerint András új hajjal sokkolta rajongóit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem.

Forrás: Kállay / Instagram

"Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra" - mondta egy ismerősök, de ők továbbra sem nyilatkoztak a témában.

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Békefi Viki, a Sztárban sztár leszek! győztese és Feng Ya Ou, a műsor egy másik döntőse a Mokkában árulták el, hogy egy párt alkotnak. Elmesélték, hogy a TV2 műsora után kezdődött a kapcsolatuk, mert addig mindketten a produkcióikra koncentráltak, nem akartak kapcsolatba bonyolódni. A stábnak ugyanakkor feltűnt, hogy a két versenyző között vibrál a levegő.

 "Megláttam ezt a lányt, mondom: Hú, nagyon ügyes, még meg is nyerheti ezt a versenyt, ha így csinálja végig! Amikor elindult a műsor, próbáltam minden energiámmal a versenyre koncentrálni, de nyilván láttam, Viki milyen szép, és tetszett - mesélte az énekes.