Magyar sztárok, akik egy tévéműsor alatt szerettek egymásba

montázs, Oczella Eszter, Békefi Viktória, Kővári Viktor, Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
A napokban derült ki, hogy Oczella Eszter és Baronits Gábor egy párt alkotnak, a Totem forgatása alatt tetszettek meg egymásnak, majd a Bakonyból hazatérve randevúzni kezdtek és egymásba szerettek. Nem ők az egyetlenek, akik egy tévéműsornak köszönhetik a kapcsolatukat: az Exatlon Hungary, a Korhatáros szerelem, a Megasztár és a Sztárban sztár leszek! is hozott már össze párokat.
Vágólapra másolva!

Oczella Eszter és Baronits Gábor

A Totem két játékosának kapcsolatáról már régóta lehetett pletykákat hallani, de csak a napokban vállalták a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. A TV2 reality műsorának forgatásán ismerkedtek meg, és már a premieren elárulták, hogy randiznak, ismerkednek, de állítólag akkor még nem alkottak egy párt.

Oczella Eszter a saját oldalán egy közös képpel tette nyilvánossá a kapcsolatot, Baronits Gábor pedig egy, a párjával és a kutyájával készült közös képük mellé annyit fűzött: "Kis családunk."

Halász Vivien és Kővári Viktor

A harmadik Exatlon Hungary szereplői még nem jelentették be, hogy egy párt alkotnak, de az Instagram-oldaluk alapján erre lehet következtetni. Miután a TV2 műsorának forgatása után hazatértek Dominikáról, többször találkoztak kettesben, sok eseményen vettek részt együtt, és a legtöbb fotón egymás mellett álltak.

Ebből még nem lehetne nagy következtetést levonni, de a rajongóknak feltűnt egy gyanús dolog: képeik alapján egyeszerre utaztak Olaszországba, és ugyanabban az időben tettek ki ki fotókat ugyanarról a városról, azaz vélhetően közös nyaraláson vettek részt.

Kovács Tamás és Rujder Vivien

A TV2 sorozatából, a Korhatáros szerelemből lehetnek ismerősök a színészek, akik a közös forgatások alatt tetszettek meg egymásnak, de csak később jöttek össze: a főszereplőt, Dávidot megformáló Kovács Tamás, és a Betti karakterét alakító színésznő már 2018 óta publikusan is egy párt alkotnak.

Fotó: Koncz Márton

"Akkor mi még nem voltunk együtt, ilyen udvarlási fázis volt, hogy így fogalmazzak. Nekem már lementek a napjaim, neki meg még voltak, amikor mi publikusan összejöttünk" - mesélte Rujder Vivien pár éve a kapcsolatról.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!