Dániába költözött, abbahagyja a videózást a magyar influenszer

Belevski Panni
Vágólapra másolva!
Belevski Panni influenszer Dániába költözött, azt is közölte, hogy felhagy a videókkal – de még egy utolsó felvételen bemutatta új életét a követőinek.
Vágólapra másolva!

Belevski Panni ismert influenszer, YouTube-csatornáját 2013-ban hozta létre legjobb barátnőjével, Linával, és ma már közel 140 ezer feliratkozójuk van. Lina és Panni csatornájukon változatos tartalmakat készítenek a rajongóknak, legismertebb videójuk az Így szabadultunk ki a börtönből címet kapta: egy szabadulószobáról készült, és már több mint 750 ezren látták.

A fiatal tartalomgyártó legújabb YouTube-videójában elmesélte a rajongóknak, hogy elköltözött Dániába:

Panni elmondta, hogy időre volt szüksége, azonkívül, hogy pszichológiát tanul, valami másra is vágyott, új dolgokat szeretett volna kipróbálni, és meg szerette volna kicsit ismerni magát. Azért költözött ki Dániába, hogy multimédia-dizájnt tanuljon, a következő két évét ott fogja tölteni tanulással.

A fiatal lány azt is elárulta, hogy nem tervez visszatérni a csatornára, hogy több videót készítsen, mert a tanulmányaira akar koncentrálni. A csatorna természetesen nem áll le, Lina fogja tovább vinni egyedül, majd kizárólag tőle láthatnak a nézők videókat.

Panni munkát is szerzett Dániában, szállása is van, és még egy utolsó videóban bemutatta, hogy mivel tölti a mindennapjait.