Hónapok óta nem készít videókat, de most kivételt tett a magyar influenszer

Hernádi Bence, rBence
Vágólapra másolva!
Az rBenceként ismert Hernádi Bence hónapok óta nem készít videókat a YouTube-ra, Berlinről azonban készített egy videós beszámolót.
Vágólapra másolva!

Hernádi Bence, vagy ahogy az interneten ismerik, rBence az egyik legismertebb és legmegosztóbb youtuber Magyarországon, csatornáját több mint 260 ezren követik, míg az Instagramon közel 200 ezer követője van.

Hernádi Bence, rBence Forrás: Instagram/rBence

A fiatal influenszer hónapok óta nem készít videókat a YouTube-csatornájára, inkább az Instagram-oldalán próbál aktív lenni, és érdekes tartalmakat posztolni. Bevallotta, hogy szerelmével való megismerkedésük óta nem volt lehetőségük külföldre utazni különböző okok miatt, ám ez most megváltozott: Bence és menyasszonya, Edina nemrég Berlinben jártak egy együttműködés miatt.

Bence a legújabb Instagram-posztjában fotó helyett egy mini vlog videóval jelentkezett, amelyben elmesélte, hogy az utazás nem volt problémamentes. Elárulta, hogy most rosszabbul viselte a repülést, mint eddig valaha, majd a repülőtér után egy kabriót béreltek, aminek segítségével közvetlenül a szállásra tudtak utazni, de ez rossz ötletnek bizonyult a hideg időjárás és az autópálya miatt.

Bence és Edina egy divatbemutatón vettek részt, ami nagyon tetszett nekik, és a kellemetlenségek ellenére a város mindenért kárpótolta őket. A fiatal influenszer pár a berlini állatkertben is járt, ahol a pandákra voltak kíváncsiak, amik Európában nagyon kevés állatkertben láthatók.