Pásztor Erzsi házasságát a férje alkoholizmusa tette tönkre

Pásztor Erzsi
Vágólapra másolva!
Pásztor Erzsi 36 éve él egyedül, ám ő kifejezetten szeret így lenni.
Vágólapra másolva!

Pásztor Erzsi, aki nemrég ünnepelte a 85. születésnapját, jó szívvel emlékszik vissza az életére, de a sok boldog órát komoly drámák is övezték. Kislányként például megélte a II. világháborút, hetekig félelemben éltek, ezáltal megtanulta megbecsülni a dolgokat. A legfontosabb számára azonban az, hogy gyermeke is született, Henriette, a Holl István színművésszel való házasságából. A pár 21 évig volt együtt, ám Pásztor Erzsi már 36 éve egyedül él, nem talált rá újra a szerelem.

Végül elrepült az idő, de nem jött egy olyan gavallér, aki a társam lehetett volna. Egy idő után pedig elfogadtam ezt a helyzetet" - vallotta be a hot!-nak, majd hozzátette: nincs benne hiányérzet, már kifejezetten szeret egyedül lenni.

Forrás: MTVA

Szerencsére vannak barátai, színházi barátnői, nagy a családja és ott vannak az unokái is. Mint mondta, a lányunokájának elindult az egyetem, a másik pedig csak olaszul beszél. A színésznő elárulta azt is, mi az az egy dolog, amire igazán vágyott volna még. "Talán egy dolognak örültem volna: egy lábnyomnak az Operettszínház előtt, ahova a Halhatatlanok Társulatának tagjait teszik. Jó lett volna megmutatni az unokáknak, s megkoronázta volna a 62 éves pályafutásom" - mondta.