Billie Eilish szerint azért veszített el 100 ezer rajongót, mert megijedtek a nagy melleitől

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals GettyImageRank2 dkmet2021 metgala2021 Vertical
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 13: Billie Eilish attends The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue /AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A 19 éves Grammy-díjas énekesnő szerint nem lehet más az ok.
Vágólapra másolva!

Billie Eilish szerint igazán nem szép dolog, hogy a rajongók mindig ugyanazt várják tőle, pedig ő már nem a régi. A világsztár a közelmúltban lecserélte korábbi, hosszó, lógó gúnyáit és kissé nőiesebbre vette a figurát - a teljes stílusváltás persze nem áll messze a popszakmában serénykedő énekesnőktől, elég csak Madonnára vagy Miley Cyrusra gondolni.

Most egy interjúban arról beszélt, hogy az emberek kötődnek emlékeikhez, és ha valaki megváltozik, azt nem veszik mindig jó néven. "Én elveszítettem 100 ezer követőt a melleim miatt. Az emberek félnek a nagy mellekről" - kuncogott. Alább mutatjuk, milyen volt, milyen lett.

Tavaly még így nézett ki Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa
Idén szeptemberben Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris