Az Exatlonnal lett országosan népszerű a BMX-világbajnok Kempf Zozo, aki profi táncpartnerével, Keresztszegi Ramónával indul a Dancing With The Stars szombat este elstartoló versenyén. Mint mondta, pár elem hamarabb összeállt, mint hitték, és sokat számít kapcsolatukban a humor is.

Nem palástoltad, hogy a táncban nem igazán vagy otthon – hogy érzed, mennyire sikerült fejlődnöd, hogy megy a felkészülés?
- Egyre jobban élvezem és egyre jobban tetszik, és bízom benne, hogy ez a későbbiekben is ilyen ütemben halad majd. Viszont nehezebb, mint amire számítottam. Gyakorlatilag minden kihívás lesz most, hiszen nulláról indulok. A koreográfia memorizálásától is tartok kicsit.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: sajtoszoba.tv

Az eddigi próbák alkalmával volt bármilyen sérülésed? Van olyan testrészed, ami esetleg nehezebben bírja a terhelést?
- A bringázásból kifolyólag voltak korábbi sérüléseim, amik némileg megnehezítik a felkészülésemet. A derekam éppen ezért kevésbé bírja, de például a lábam több pontja is nehezebben terhelhető ezek miatt. Szerencsére nem vészes, és gyógytornával kordában lehet tartani.

Milyen a kapcsolatotok Ramónával?
- Nekünk a humor a mozgatórúgónk, így minden próbánk nagyon viccesen telik. Olyan pillanatunk már volt, hogy hamarabb állt össze egy-egy elem, ami mindkettőnket meglepett, de természetesen nagyon örültünk neki.

A magánéletben van olyan személy, akinek akár megmutatod a tanultakat, akinek kikéred a véleményét, illetve megfogadod a tanácsait?
- Nincs ilyen személy, a család is a tévében szembesül majd vele először.