Elvették az útlevelét, el akarták rabolni Görög Zitát Párizsban

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Görög Zita emberkereskedők áldozata lett tizenhét évesen Párizsban, a mai napig kísérti az emlék.
Vágólapra másolva!

Görög Zita a divatszakma veszélyeiről is mesélt egy friss interjúban, itt került szóba az is, hogy tizenhét évesen megpróbálták elrabolni Párizsban: az útlevelét már elvették, csak egy rejtélyes idegennek köszönhette, hogy vissza tudott utazni Magyarországra.

Görög Zita Forrás: Görög Zita / Instagram

"Volt egy traumatikus élményem Párizsban, amikor egy nagyon rossz ügynökséghez kerültem, akik nagyon más irányba szerettek volna vinni, nem a divatszakma irányába. Szerencsére még idejében kapcsoltam. Valószínűleg nagy szerencsém is volt abban a tekintetben, hogy nem tizennégy, hanem tizenhét évesen kezdtem, így már jobban fel voltam készülve a világból leselkedő veszélyekre. Amúgy is érettebb voltam a korosztályomnál" – idézte a Bors a modellt és színésznőt.

"A semmiből megjelent egy segítő, aki vett nekem egy repülőjegyet Budapestre, és megszerezte az útlevelemet, így haza tudtam jönni" – mesélte a folytatásról. Zitát annyira traumatizálta az élmény, hogy fel is akart hagyni a modellkedéssel, de aztán meggondolta magát az öccse születése miatt: segíteni akart a családnak anyagilag, modellként pedig egynapi divatfotózással keresett annyit, mint az édesapja egész hónapban.