Gelencsér Tímea visszatér a Dancing with the Starsba

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, miután megnyerték a Dancing with the Stars első évadát
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea nyerte meg Hegyes Bertalannal a Dancing with the Stars első évadát, a szombaton induló második szezonban azonban más feladatot kapott: a produkció háttérműsorainak lesz a háziasszonya.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea lesz a riportere, háziasszonya a Dancing with the Stars két háttérműsorának a TV2 Playen: a Dancefloorban már az adás kezdete előtt pár órával élőben jelentkezik a show helyszínéről, a Dirty Dancing Live-ban pedig a show alatt kommentálja a látottakat három sztárvendéggel – az első alkalommal épp Köllő Babett-tel, Kasza Tibivel és Till Attilával.

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, miután megnyerték a Dancing with the Stars első évadát Forrás: TV2

"Nagyon örülök az új feladatomnak, nagyon várom a szombat estét. Arra vágytam, hogy kapjak újabb lehetőséget, tanulhassak, lépdelhessek szép lassan a műsorvezetés felé, így nagyon örülök, hogy ez megadatott. Szeretem a kihívásokat, izgatott vagyok a feladat miatt, elég sokrétű a dolog, a forgatásoktól kezdve az élő bejelentkezésekig" – mondta Timi a Ripostnak.

"Izgalmas megmutatni egy ekkora produkció hátterét, hogy hogyan készül a stáb egy-egy adásra. Engem mindig is nagyon foglalkoztattak az ilyen kulissza mögötti érdekességek, mindent megmutatunk, amit eddig nem láthattak a nézők, kezdve a technikai háttértől, a versenyzők felkészülésén keresztül, mindenről lerántjuk a leplet. Emellett pedig minden héten más vendégek érkeznek majd, és elmondják a véleményüket a produkciókról, a zsűri pontozásáról, izgalmas lesz, hogy élőben követjük az eseményeket. A nézők ráadásul tudnak reagálni, kérdezni, a reklámszünetekben pedig a páholyban leszek a versenyzőkkel, tehát elég komplex feladat vár rám" – magyarázta.