Kiderült, mi történt a kórházba került DJ Dominique-kel

DJ Dominique
Vágólapra másolva!
DJ Dominique megszólalt az után, hogy szerdán este rosszul lett és kórházba került, stroke-hoz hasonló tünetei voltak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy rosszullét után kórházba került a DJ Dominique néven zenélő Várkonyi Attila: akkor még azt mondta, hogy "valószínűleg egy agyérgörcse volt", de végül nem találtak nála semmi problémát az orvosok, a péntek estét már otthon tölthette.

DJ Dominique Forrás: DJ Dominique/Facebook

"Nem volt agyérgörcsöm, minden leletem rendben van, a szívem olyan, mint egy 30 évesé. Nincsen semmilyen elzáródás a szervezetemben. Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is tűnt, azóta is tünetmentes vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Igazából még kávét se iszom. Ezért is volt meglepő az eset, hiszen mindig is sportoltam, és odafigyeltem az egészségemre. De most még jobban vissza kell majd vennem a tempóból. A hétvégi fellépéseket le is kellett mondani, de jövő héttől minden megy és mehet is a régi kerékvágásban" – magyarázta a Borsnak.

"Éreztem, hogy megfordul velem a világ. Le kellett ülnöm egy székre, majd minden elsötétült. Az volt a szerencsém, hogy alattunk volt éppen a kórház, így azonnal bementünk. Néhány óra kellett, hogy újra kitisztuljon a kép. Nem szédültem, nem fájt a fejem, nem volt rossz a közérzetem. Csak annak örülök igazán, hogy ez a rosszullét nem az autópályán történt, ahol mások is veszélybe kerülhettek volna" – mesélte az előzményekről.