Ferrarit vett Győzike a lánya barátjának

Vágólapra másolva!
Gáspár Virág és barátja egy tűzpiros Ferrariba ülhet be – legalábbis ez derül ki a Van életünk című realityből, amely szeptember 27-én tér vissza a LifeTV-re.
Vágólapra másolva!

Az első epizódban Zámbóéknál egy kanapéval akad gond, Cooky fiatalító kúrába kezd, Gáspárék pedig vállalkozást indítanak a gyerekeknek. Győzike eleinte úgy tűnik, hogy egy mikrobuszt akar venni Virágnak és barátjának, de ettől kiborulnak a fiatalok. Aztán színpadiasan begurul egy Ferrarival, a tesztvezetés során Virág udvarlója rendesen nyomja a gázt. A kocsiból kiszállva Gáspár Győző elmondta, mennyire számít, mit gondolnak róla mások.

Life TV

„Kiszálltunk a kocsiból, remegett a lában, falfehér voltam. Én a nyugdíjas autókhoz vagyok hozzászokva. De az én vejemnek legyen, mert én vagyok Gáspár Győző a televízióból! Nehogy már az én vejemnek ne legyen, mert azt mondják a cigányok, hogy neki nincs kocsija. Úgyhogy az én vejemnek Ferkója van, ennyi!" – ünnepelt kissé szétszórtan a családfő.

Győzike a ferraris jelenet előtt még azon háborgott, hogy a mai fiatalok el vannak kényeztetve, a luxust követelik - és erre vett egy sportkocsit, legalábbis a felvétel szerint.